ZOOM!

Nudi najbolju moguću metodu izbjeljivanja zuba. Zoom!® inovativna tehnologija Vam omogućuje za 8 nijansi bjelje zube u samo 45 minuta. Klinički je dokazano kako je Zoom!® siguran i djelotvoran.

 

Vlastita 3D dijagnostika – Planmeca

Kompjuterska tomografija kojom se postavlja vrlo precizna dijagnoza. Podaci omogućavaju dobivanje jasne slike pacijentovog stanja uključujućii stanje kostiju, krune zuba kao i mekog tkiva u tri dimenzije. Ovo omogućava nove opcije za planiranje implantologije, ortodoncije i izradu šablona u kirurgiji.

 

ARCUS DIGMA, KaVo

Uređaj i kompjuterski sustav koji s visokom preciznošću određuje položaj i putanju donje čeljusti prilikom otvaranja i zatvaranja usta. Uređaj se koristi za dijagnostiku i terapiju problema temporomandibularnog zgloba i žvačnih mišića čeljusti. Rad koji pacijent dobije je ugodniji i pacijenti ga lakše prihvaćaju.

 

CAD/CAM

Najnapredniji CAD/CAM ( robotski ) sustav u stomatologiji za izradu bezmetalnih keramičkih nadomjestaka (zubnih navlaka i zubnih mostova). Sustav KaVo Everest najcjenjeniji je u struci. Zahvaljujući tradiciji i ugledu tvrtke KaVo u svjetskoj dentalnoj industriji, sustav Everest, prema ocjeni struke, jedan je od preciznijih i kompleksnijih CAD/CAM sustava u svijetu. Ars Salutaris spada u vrlo malu grupu ordinacija koja u svojem vlasništvu ima i dentalni laboratorij za proizvodnju svih protetskih nadomjestaka u stomatološkoj praksi. To nam osigurava da u kontinuitetu pratimo kvalitetu, materijale i plan terapije svih naših radova i ne ovisimo o vanjskoj usluzi. Naš laboratorij u svojoj paleti radova ima pokriveno sve što današnja suvremena dentalna medicina može ponuditi.

 

ISO 9001-2008 certifikat

Jamči kvalitetu, rok i cijenu. Certifikat je potvrda primjene sustava upravljanja kvalitetom u skladu sa međunarodnom normom, a izdana je od akreditirane certifikacijske kuće DNV – Det Norske Veritas ( Norveška ). Takav certifikat priznat je u cijelom svijetu. Bitno je naglasiti da zasebni certifikat kvalitete imaju i naše ordinacije kao i laboratorij što osigurava da je cjelokupni proces terapije pacijenta kontroliran po načelima sustava kvalitete. Prvi smo privatni subjekt u području stomatologije koji je dobio navedeni certifikat u Republici Hrvatskoj.

 

PRGF Endoret

najnapredniji sustav na tržištu za dobivanje vlastite plazme bogate trombocitima. Bazira se na formulaciji i korištenju pacijentovih vlastitih stanica sa biološkom aktivnošću, faktorima rasta i fibrinskim biomaterijalom za stimulaciju i ubrzanje cijeljenja i regeneracije tkiva. Ovo je 100% biokompatibilna tehnologija sa odličnom raznolikošću, sigurnošću i učinkovitošću. Ovu tehnologiju, za koju smo certificirana ordinacija, primjenjujemo kod pacijenata kako bismo osigurali bolje rezultate u implantologiji i osigurali našim pacijentima vrhunsku biotehnologiju u službi njihovog osmijeha. Rezultati ovoga postupka znanstveno su praćeni i pojavljuju se u stručnoj literaturi.