Ako čitate naš blog, očito ste online, dakle velike su šanse da ste koristili ili barem čuli za fotošopiranje fotografija. Već i najjeftiniji smartphone ima opciju “popravka” kože na fotkama, a riječ fotošopiranje odavna smo posvojili kao tuđicu u našem jeziku. Ipak, “popravak” kože na fotografiji nema baš nikakav efekt na vaš stvarni izgled.

Skinboosteri, međutim, vraćaju vašoj koži sjaj, vlažnost i napetost što se jednom riječju gdjekad kaže – mladost. I to u stvarnosti, ne samo na fotkama.

Što su točno Skinboosteri?

Precizno govoreći, riječ je o preparatima koji sadrže hijaluronsku kiselinu, a apliciraju se injekcijama u donje slojeve kože. Djeluju lokalno tako što potiču stvaranje kolagena i hidrataciju kože iznutra čime koži vraćaju prirodan sjaj, mekoću i vlažnost. U praksi to je ono što bi koža sama trebala raditi, ali starenjem joj to ide sve slabije.

Korisnički govoreći, Skinboosteri glade kožu te uklanjaju bore i druge nepravilnosti na koži.
I jako su dobri u tome!

Gdje se sve primjenjuju?

Kada govorimo o “pomlađivanju” najčešće (krivo) mislimo na estetiku lica i uklanjanje bora s čela ili oko usana i nosa. Koža je – treba li napominjati? – naš najveći organ, a lice je samo njezin najvidljiviji dio.

Posljedice izloženosti kože zraku, sunčevom zračenju ili jednostavno starenja itekako su vidljive i izvan lica. Vrat i ruke stari su izdajice, no “boostanjem” kože vrata i dekoltea, efekti Skinboostera na bazi hijalurona i toj će koži vratiti prirodni sjaj, glatkoću i zdrav izgled.

Kako izgleda tretman skinboosterima?

Primjena Skinboostera iznimno je jednostavna. Boosteri se finim, tankim injekcijama ubrizgavaju na željena mjesta u roku nekoliko minuta. Ubodi su bezbolni i ne ostavljaju tragove, efekti se vide praktički odmah, a ovisno o području i tretmanu traju od 6 do 9 mjeseci. Ars Salutaris koristi svjetski priznate Skinboostere Juvederm Volite, Juvederm Hydrate i Restylane Vital Light.

Po čemu su Skinboosteri bolji od drugih tretmana “pomlađivanja” kože?

  • Nijedna krema jednostavno nema učinak injekcija jer ne prodire dovoljno duboko u kožu
  • Skinboosteri djeluju “od temelja” i na prirodan način potiču pomlađivanje
  • Tretman je jednostavan, precizan i može se ponavljati, pojačavati i na druge načine precizno prilagoditi svakom pojedinom pacijentu
  • Skinboosteri ne sadrži “strane” sastojke, hijaluronsku kiselinu proizvodimo i sami, boosteri ga samo nadoknađuju kada ponestane…

Treba li Vam onda PhotoShop?
… ovisno čime se bavite, bio je to samo šlagvort za usporedbu.

p.s. Ars Salutaris cijeni Adobe software, a primjena Skinboostera ionako ne ovisi o Vašim fotkama…