UPOZNAJTE NAŠU KLINIKU

Posjet zubaru, pa i onaj najobičniji, mnogim je ljudima traumatsko iskustvo.

U poliklinici Ars Salutaris svjesni smo Vaših neugodnosti i zato smo u potpunosti posvećeni tome da svaki Vaš posjet pretvorimo u maksimalno ugodno iskustvo kojim ćete trajno unaprijediti kvalitetu svojeg svakodnevnog života.

Kod nas dolazite po rješenje svojih tegoba. K nama dolazite kako biste se osjećali bolje. Neka to bude jedino o čemu razmišljate prije i za vrijeme svojeg dolaska. Za sve ostalo tu smo mi.

Naš tim vrhunskih medicinskih stručnjaka i napredna suvremena tehnologija kojom je poliklinika opremljena, brzo će i učinkovito sanirati svaki Vaš stomatološki problem, te bez boli, stresa i neugodnosti, ostvariti rezultate od neprocjenjive vrijednosti za Vaše zdravlje. I omogućiti Vam novi život već danas.

Polikliniku su 2009. godine osnovali Primarijus Hrvoje Pezo, i Izv.prof.dr.sc. Robert Ćelić, dr.med.dent., cijenjeni stručnjaci i renomirani profesionalci u svojim poljima i profesionalnim krugovima kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Danas se poliklinika sastoji od nekoliko ordinacija i operacijskih sala, te zubotehničkog laboratorija. Nalazimo se u samom centru Zagreba na adresi Ulica Otona Zupančića 16.

Poliklinika Ars Salutaris postoji zbog Vas, naših pacijenata. Vaše zdravlje i Vaše povjerenje su nam oduvijek na prvom mjestu. To je odgovornost koju rado preuzimamo. I zato je shvaćamo vrlo ozbiljno. Naš tim čine stručnjaci koji svojim iskustvom i ekspertizom odgovaraju razini tog zadatka.

Ars Salutaris – Vaše zdravlje je naše umijeće

Tim od preko 90 vrhunskih stručnjaka koji svakodnevno vraća osmjehe na lica svojih pacijenata.

Prijavite se na konzultacije i rezervirajte svoj termin

Rezervirajte svoj termin

GALERIJA FOTOGRAFIJA