Povijest i razvoj

Nakon uspješnih stomatoloških zahvata na nekoliko tisuća domaćih i inozemnih pacijenata osnivači poliklinike Ars Salutaris su se odlučili na izgradnju jedne moderne i ekskluzivne stomatološke poliklinike u elitnom dijelu Zagreba, nedaleko od samog središta grada.

JAVITE NAM SE

Osnivači Ars Salutarisa, Hrvoje Pezo, dr.med.dent. i Robert Ćelić, prof. dr.sc, cijenjeni su stručnjaci i renomirani profesionalci u svojim poljima i profesionalnim krugovima kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Dr. Hrvoje Pezo, specijalist stomatološke protetike i stručnjak za CAD/CAM tehnologiju i moderne stomatološke materijale, također je predsjednik Hrvatske Komore Dentalne Medicine. Njegov istaknuti položaj omogućava dobru informiranost o najnovijim dostignućima u stomatološkoj industriji širom svijeta.

Prof. Robert Ćelić, specijalist stomatološke protetike s velikim iskustvom u kompleksnim stomatološkim procedurama i implantologiji, cijenjeni je profesor na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te je prvi EDA stručnjak za implantologiju u Hrvatskoj.

Godine 2009. se odlučuju osnovatiArs Salutaris gdje zapošljavaju iskusne stomatologe koji se, zajedno s osnivačima, kroz samo nekoliko godina afirmiraju te Ars Salutaris postaje značajna stomatološka poliklinika u Hrvatskoj.

Ubrzani razvoj dentalnog turizma je Ars Salutaris stavio pred novi izazov odnosno pred izrazito izraženu potrebu za novim i većim prostorijama kao i za većim brojem medicinskog osoblja; razlog zbog kojeg se osnivači ponovo odlučuju na važan korak, pa početkom 2016. godine započinju izgradnja velike, moderne i ekskluzivne dentalne poliklinike u samom centru Zagreba.

Godine 2017.  Ars Salutaris napušta staru te se seli na novu lokaciju u ulicu Otona Župančića 16, Zagreb.

Pored izgradnje nove klinike u Zagrebu, Ars Salutaris 2015. godine otvara svoju podružnicu u Splitu, Kopilica 5A.